Mini make over van onze eethoek met Desenio posters

posters

Ik vind het zo leuk dat deze post de aftrap is van mijn oktober woonmaand! Vandaag laat ik jullie onze eethoek zien. In augustus zagen jullie al een preview (kijk hoe kaal het daar nog is!), nu is hij zo goed als af. Mede dankzij de prachtige posters van Desenio.

Fotowand met posters van Desenio

Vooralsnog hebben m’n vriend en ik besloten dat we onze muren niet gaan verven. Ons appartement is voor oplevering helemaal gerenoveerd waarbij de muren netjes wit zijn geschilderd. We hebben geen zin om aan het einde van onze huurperiode alles weer terug te moeten witten, dus laten we het zo. Wel oogde het een beetje saai, gelukkig los je dat op met een fotowand!

Bij Desenio koop je posters en lijsten voor aan je muur. Daarnaast hebben ze ook heel veel inspiratie voor mooie fotowanden. Ik vind dat heerlijk: hoef je zelf niet meer na te denken welke posters bij elkaar passen. Met 1 klik verplaats je alles in je mandje en heb je meteen de juiste lijsten die bij de posters passen. Gemak dient de mens ;-)

Overigens kun je natuurlijk altijd nog naar smaak je fotowand aanpassen. Ik ging voor deze collectie posters, minus 2 omdat we maar plek hebben voor vier lijsten. Deze collectie posters vond ik trouwens ook heel tof. Dat is natuurlijk ook het leuke: als de lijsten eenmaal hangen betekent niet dat je fotowand voor altijd zo moet blijven. Je wisselt de posters super makkelijk in voor een nieuwe collectie. Heb je gelijk een mini make over!

posters

eethoek
Posters: Desenio Dressoir: Ikea Lamp: Ikea Stoelen: Søstrene Grene Tafel: Lumz Kleed: Volero Droogbloemen: Aimélieshop Geurkaars: Zolea 

Tada: onze eethoek

En zo ziet onze eethoek er nu uit! Vergelijk ‘m nog even met eind augustus… wat een verschil! Wellicht komt er nog een plant in een hoek, maar in principe is het nu af. Het kastje kochten we afgelopen zaterdag. We waren al een tijdje op zoek naar een mooi vintage dressoir, maar we zagen alleen hele lage kasten of extreem dure design meubels. Uiteindelijk vonden we deze bij Ikea! Hij is van de Stockholm collectie en daardoor iets aan de prijs, maar ook wel extra mooi. Het voordeel van Ikea is natuurlijk dat het dezelfde middag nog in je huis staat. Zo was onze eethoek in een keer af!

Voor de oplettende kijkers: onze lamp hangt inderdaad een beetje scheef. Het gat waar het peertje aan hing is niet in het midden van de ruimte geplaatst, dus deze moeten we zelf nog even verplaatsen. Voorheen losten we dat op door de tafel recht onder de lamp te zetten, maar we wilden de fotowand natuurlijk wel precies in het midden van de muur hangen. Komt nog op de to do lijst!

posters

Zelf aan de slag? Gebruik mijn kortingscode!

Ik kreeg gelukkig hulp van mijn vriend, die als een echte ingenieur de fotowand helemaal opmat en uittekende en vervolgens alles kaarsrecht ophing. Als ik het zelf had moeten doen had alles zeker scheef gehangen (of had ik het misschien maar gewoon aan de muur gelijmd haha). Ben je nou zelf ook niet zo’n handige harry of mag je niet in de muren boren? Dan wil ik je ook nog even deze tip laten zien. Ik vind het namelijk ook leuk staan om de lijsten gewoon neer te zetten. Zorg dan wel dat je verschillende maten hebt, zodat je ze een beetje nonchalant over elkaar heen kan zetten.

Wil je jouw woning ook een mini make over geven? Met de code ‘MARLOUS’ krijg je alleen vandaag tot en met 3 oktober 25% korting op de posters van Desenio. Lijsten en handpicked/gepersonaliseerde posters zijn uitgesloten van deze actie. Ik ben heel benieuwd wat jullie van onze eethoek vinden. Laat het me vooral weten als je zelf ook een mini make over gaat doen, ben benieuwd welke posters jullie zouden kiezen!

[bg-box]Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Zie mijn disclaimer voor meer informatie.[/bg-box]

 

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 14 reacties

 1. Sanne

  Super leuk geworden! Ik ben eerder ook goed geslaagd bij Desenio door van die al samengestelde paartjes te shoppen. Wel zo gemakkelijk, haha. Vind de combi van verschillende kleuren lijsten ook erg leuk. Ik ben echt eventjes in shock over dat dressoir trouwens. Was er echt van overtuigd dat je een vintage exemplaar had gescoord. Heel leuk!

  1. Ja hoe leuk het ook is om alles helemaal zelf uit te zoeken, ik vond het nu wel makkelijk dat ik al uit bestaande collecties kon kiezen. Weet je tenminste zeker dat het bij elkaar past. En jaaa, de kast is mooi he? Ben er ook heel blij mee. Wel zo fijn dat ie dezelfde dag nog stond!

 2. Lenneke

  Vind die posters van Desenio altijd zó mooi! En jullie huis ook. Echt een fijne plek. <3

 3. Rachel

  Het past er perfect bij wauw! ik heb ook drie lijsten, maar nu twijfel ik enorm waar ik ze moet hangen..

 4. Wauw, deze zijn echt mega leuk! Ik word helemaal blij van die kleurtjes en ze passen ook perfect bij het interieur. Een hele leuke finishing touch :-)

 5. Larissa

  Wauw, wat een onwijs leuke kleuren heb je in deze ruimte! <3 De posters passen er ook helemaal bij. Heel leuk!

 6. Anouk

  ooooh, wat hebben jullie ook toffe posters gecombineerd voor de eethoek zeg! Krijg inspiratie om dit soort kleuren op andere plekken in het huis te gebruiken. Lekker herfstig! Dat is het fijne ook wel aan die posters.. je kan ze wisselen, zelfs per seizoen als je wilt ;-)!

Geef een reactie