Weekmenu week 40: ik kookte slechts 1 keer zelf…

Afgelopen week begonnen we vol goede moed aan ons weekmenu, maar uiteindelijk lukte het maar half. We waren enkele ingrediënten vergeten en door het slechte weer hadden we geen zin om weer naar de supermarkt te gaan… oeps. Nieuwe week, nieuwe kansen?

Maandag: Vietnamese noedelsoep (pho)

Maandag aten we pho, dat is Vietnamese noedelsoep. Met een eitje, wat eigenlijk weer bij Japanse ramen hoort. Het recept vind je hier. Super lekker en helemaal niet moeilijk om te maken.

Dinsdag: Andijviestamppot met gehaktbal

Dinsdag sloofde m’n vriend zich uit in de keuken. Hij maakte super smeuige andijvie stamppot en een gehaktbal met kaas vanbinnen. Heel lekker en perfect herfsteten.

Woensdag: Pokébowls

Woensdag stond de zoete aardappelcurry op de planning, maar we waren de feta vergeten. Zonder feta vind ik ‘m echt niet ‘af’ en had ik er ook geen zin in. Het regende, we waren moe… dus bestelden we pokébowls. Bij Ubereats was er die avond een 2 voor de prijs van 1 deal, dus dat kwam goed uit. Ik vergat een foto te maken, maar het zag er ongeveer zo uit (haha hoe leuk is deze flashback naar mijn oude studio?).

Donderdag: Burgers bij The Juke Joint Kitchen

Donderdag gingen we samen met vrienden eten bij  The Juke Joint Kitchen. De kaart is niet heel uitgebreid, maar wat ze hebben is super lekker. Geen wonder wanneer de ex-chef van The Jane in de keuken staat!

Vrijdag: Parelcouscous met falafel

Vrijdag at ik bij Judith, die deze heerlijke salade maakte.

Wat staat er volgende week op het menu?

Dit was een heerlijke week waar ik eigenlijk maar weinig zelf in de keuken stond. Voor volgende week hebben we eigenlijk nog geen boodschappen gedaan. Ik was dit weekend in Utrecht en vandaag zijn de supermarkten dicht. Ik vrees dat er komende week dus niet veel terecht gaat komen van ons weekmenu, maar we’ll see!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Larissa

    Oeee ziet er heel lekker uit allemaal! Leuk om te lezen voor inspiratie voor wanneer ik in Leeuwarden zit en zelf eten moet verzorgen. ;-)

Geef een reactie