We like Bali: de complete Bali guide voor jouw trip!

We Like Bali cover

Het is alweer eventjes geleden sinds mijn vriend en ik Bali bezochten. Destijds hebben wij onze reis goed voorbereid, toch was de We Like Bali gids heeel erg welkom geweest. Gelukkig is hij er nu en kan ik ‘m gebruiken voor een eventuele volgende trip. Ik neem ‘m graag met je door!

We Like Bali: Pris & Eve

We Like Bali is opgezet door de Nederlandse vriendinnen Priscilla & Evelien. In 2009 zegden beiden hun baan op en vertrokken ze naar Bali. Ruim 10 jaar houden ze familie en vrienden op de hoogte van de leukste hotspots en reistips via hun platform, dat inmiddels heel veel bezoekers trekt. Ik volg hun Instagram-account vooral voor een instant-vakantiegevoel, want alle plaatjes zijn om bij weg te dromen.

Na een succesvolle blog, Instagram en webshop werd het tijd om al die tips en inside-info eens te bundelen. Zie hier het resultaat: een dikke maar compacte gids met daarin alles wat je moet weten voordat je naar Bali vertrekt.

Landkaart We Like Bali

Complete gids

Bali is niet zo heel groot, toch valt er genoeg te beleven. Ik ben destijds 2,5 week naar Bali geweest en dat was genoeg, al had ik makkelijker langer kunnen blijven. Dat deed mijn vriend ook: hij bleef nog 2,5 week om te surfen en te chillen.

>>Lees ook: Bali: onze reisroute en verblijven<<

Het boek focust op de meest bekende plekken op Bali. Per stad(je) delen Pris en Eve tips om te eten & te drinken, waar je het lekkerst slaapt, de leukste shopplekken, de mooiste stranden, de tofste yoga en andere sportplekken en – dit vind ik vooral heel tof-  de beste surfspots. Aan werkelijk alles is gedacht.

Als je dacht dat Pris en Eve twee suffe poppetjes zijn die alleen maar bezig zijn met de perfecte instafoto dan heb je het mis: ze kunnen ook onwijs goed surfen!

We Like Bali reisroute

Praktische tips

Naast alle leuke adresjes vind je ook een heleboel praktische tips terug in het boek, zoals een paklijst en een spoedcursus Bahasa (de Indonesische taal). Ook handig: de lijst achterin het boek waarmee je gemakkelijk je eigen reisroute samenstelt.

Ik ben fan van het We Like Bali boek! Ik heb ook meteen een goede bestemming voor het boek: in 2020 gaan mijn broer en schoonzusje samen met mijn neefje 2 maanden naar Bali. Mijn ouders gaan ze ook opzoeken, dus genoeg mensen die ik kan blij maken met dit boek. Onthoud ‘m dus voor de feestdagen, lijkt mij een perfect cadeau voor onder de kerstboom! Het We Like Bali boek kost €18,99 en koop je o.a. hier.

[bg-box]Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Dit artikel bevat ook affiliate links. Wanneer jij via deze links iets koopt, krijg ik een klein percentage van jouw aankoop. Jij merkt daar helemaal niks van! Zie mijn disclaimer voor meer informatie.[/bg-box]

 

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 7 reacties

  1. Mei Qi

    Aah wat gaaf! Bali lijkt me heel vet! Het boek ziet er overigens heel goed uit!

  2. Sanne

    Inderdaad een perfect cadeautje voor onder de kerstboom voor Bali-gangers! Ik ben een paar jaar geleden naar Bali geweest, maar sluit niet uit dat ik er nog eens heen zal gaan.

  3. Suzanne

    Wat een mooi boek en je hebt ook super leuke foto’s ervan gemaakt!

Geef een reactie