Merry Christmas + mijn favoriete blogs

Ooit had ik een ‘traditie’ op mijn blog: het grote ‘show je blog’ artikel op tweede kerstdag. Tweede kerstdag was voor mij altijd zo’n lekkere ‘niets doen dag’. De meeste familiefeestjes zaten er dan al op, dus tweede kerstdag was ideaal om in je pyjama blogs te lezen. Dus mocht je op tweede kerstdag altijd je eigen blog promoten, waar soms wel meer dan 100 reacties op kwamen. The good old days…

Mijn favoriete blogs

Zie hier en hier voorbeeldjes van zulke blogs. Helaas floreert de blogwereld niet meer als weleer, al nodig ik je nog steeds van harte uit om in de comments je eigen blog voor te stellen. Maar het leek me vandaag vooral leuk om te laten zien welke blogs ik nog wekelijks afstruin. Sommigen volg ik al jaren, sommigen ontdekte ik pas dit jaar.

[bg-box]Ik ga er niet al te veel woorden aan vuil maken, klik vooral door en bekijk zelf of het een blog is om toe te voegen aan je leeslijstje:

[/bg-box]

 

Helaas kan ik vandaag niet lekker in m’n pyjama blogs afstruinen, in België is tweede kerstdag namelijk geen feestdag. Toch hoop ik dat jullie plezier beleven aan mijn lijstje. Vergeet ‘m niet aan te vullen in de comments!

 

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 14 reacties

 1. Shirley

  Ik had ook zo’n zin om in mijn pyjama te hangen. Volgend jaar beter, haha. Dan neem ik denk ik gewoon vrij. Veel succes op je werk vandaag. Gelukkig is het opeens wel ‘bijna’ weekend door die ene kerstdag.

 2. Annelies

  Jammer dat je moet werken vandaag. Ons bedrijf is wel gesloten, dus op sommige plaatsen maken ze er wel een feestdag van.
  Mijn blog is http://www.levelieze.com, ook buiten de feestdagen fijn leesvoer ;-)

 3. Angélica

  Ohhh superleuk, een lijstje met blogs. Ik mis het echt, want steeds minder mensen bloggen actief (waaronder ikzelf haha). Ik ga er eens voor zitten :D
  Werk ze vandaag!

 4. Harma

  Dankjewel voor het delen van wat favorieten van jou, ik heb weer wat blogs toegevoegd aan mijn lijstje!

 5. Nicole

  O, ik ga zeker je lijstje eens doornemen, want de blogs van Jennie en Irene lees ik graag. Ik hoop zelf in het nieuwe jaar ook weer wat meer te gaan bloggen.

 6. Irene

  Lief! Bedankt voor de vermelding. De jouwe staat alvast ook op m’n lijstje met favorieter! Er staan er hier ook een paar bij die ik nog niet ken dus daar ga ik even piepen :)

 7. Fleur Sophia

  Leuk, die favoriete blogs! Ik ga even een kijkje nemen, want een aantal ken ik nog niet.

 8. Alex

  Wat een leuk idee en natuurlijk ook leuke favoriete blogs! Een aantal ken ik nog niet, dus daar ga ik op 1 januari even rustig (en in mijn joggingbroek) naar kijken :)
  Ik heb al sinds 2013 een reis- en modeboog, maar blog pas sinds een aantal jaren in het Nederlands (daarvoor alleen Duits en Engels): http://www.schokokamel.nl

 9. Larissa

  Oeh, wat een leuke tips! Een aantal van deze blogs kende ik nog niet!

 10. Ann

  Leuk lijstje. Ideaal om op nieuwjaar eens in te duiken. Zelf heb ik een boekenblog https://boekbabbel.com/ over lezen, boeken voor jong en oud en alles wat met taal te maken heeft. Altijd welkom voor een babbel over boeken en meer.

Geef een reactie