Mijn verlanglijstje voor kerst 2019

verlanglijstje spelletje pan beker

Over 18 dagen is het al kerstmis! Ik tel elke dag af met de adventskalender die Maura voor mij maakte. Wat er in de pakjes zit, deel ik op Instagram. Wij vieren kerst thuis met cadeautjes. Elk jaar wordt het lastiger om een verlanglijstje samen te stellen, want ik heb eigenlijk alles al. Toch wist ik dit jaar wat cadeautjes te bedenken. Doe er je voordeel mee, voor op je eigen verlanglijstje of als cadeau inspiratie voor je zus/moeder/tante/buurvrouw.

Mijn verlanglijstje voor kerst

Eigenlijk heb ik alles al, dus besloot ik dit jaar vooral praktische dingen te vragen, zoals de herbruikbare koffiebeker. Eerder dit jaar tipte ik al mijn favoriete herbruikbare koffiebekers, mocht je er zelf ook nog eentje zoeken.  Verder zette ik dingen op mijn lijstje die ik zelf niet zo snel koop omdat ik ze te duur vind, zoals een luxe gezichtsscrub en spullen van Rituals.

Ik ben heel benieuwd wat er dit jaar op jouw verlanglijstje staat. Wellicht doe ik nog wat inspiratie op ;-)

mijn verlanglijstje

1.  Spel Machi Koro, voor 2 of meer spelers. Ik ben altijd op zoek naar spelletjes voor 2 personen €14,75 x 2. Siropen voor in de koffie van Monin, om zelf speciale koffie’s te maken €10,98 x 3. Een geurkaars in elke geur behalve lavendel of vanille (daar houd ik niet van). x 4. Een hapjespan voor curry’s en stoofpotjes €54,99 x 5. Een herbruikbare koffiebeker van Frank Green €26 x 6. De Belgische museumkaart €50 x De microdelivery gezichtsscrub van Philosophy €23 x 8. Dingetjes van Rituals.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 10 reacties

 1. Annelies

  Ik kreeg een Museumpas voor mijn verjaardag en vond dat echt een top cadeau! Machi Koro is een heel leuk spel voor 2 of meer personen!

 2. Melissa

  Ik kreeg voor mijn verjaardag een museumkaart en dat is echt the gift that keeps on giving :)

 3. Fleur

  Ik heb Machi Koro ook, maar we hebben wat aanpassingen gemaakt om het met twee te spelen. Want met twee hadden we het spel al snel ‘gebroken’ zogezegd. Er zijn namelijk bepaalde kaartcombinaties gewoon veel beter dan andere, dus dan ga je steeds hetzelfde doen. Mocht je ditzelfde hebben, dan kun je de aanpassing proberen die mijn vriend en ik hebben bedacht en nu spelen we dit spel echt weer graag!

  Wat mijn vriend en ik nu doen is dat we niet uit alle kaarten kunnen kiezen. We schudden de koopkaarten door elkaar en draaien er telkens maar 6 om. Wanneer er 3 dezelfde kaarten liggen, of 3 paarse kaarten, dan gaan die kaarten weg en komen er nieuwe. Hierdoor is je keuze beperkt en dat maakt het spel spannender :)

  Misschien heb je er iets aan!
  Een andere speltip voor 2 personen is Carcasonne (liefde voor dit spel) en Agricola, het laatste heb ik niet maar zou heel leuk zijn!

 4. Rachel

  oeh wat een heerlijke lijstje zeg, bij mij staan er enorm veel boeken op en een draagplank voor boven onze hoekbank in de woonkamer!

 5. Larissa

  Oeh, Rituals is altijd goed! Voor verjaardagen, voor kerst. Ik hou ervan! Leuk lijstje!

 6. Irene

  Toffe lijst! Heb dit jaar op mijn verlanglijstje ook alleen maar handige dingen gezet die ik nodig heb, zoals een lookpers (haha :p), Ritualsdingetjes en een mooi juwelendoosje. Een museumpas vind ik ook een zalig cadeau! Hebben we aan m’n papa cadeau gedaan voor z’n verjaardag vorig jaar.

 7. Leonie

  Leuke lijst! Ik wilde niet echt nieuwe spullen, dus heb vooral veel duurzame spullen gevraagd, zoals foodhuggers en wasbare wattenschijfjes, en theaterkaartjes. Maar ook het spel Qwixx, want ik ben idd ook altijd op zoek naar leuke spellen voor 2 spelers :)

Geef een reactie