Mijn favoriete hotspots in Antwerpen

hotspots in Antwerpen

Het leuke aan verhuizen is dat er een heleboel nieuwe plekken zijn om te verkennen. Het afgelopen jaar heb ik heel wat koffiebars en lunchtentjes bezocht en dit zijn mijn favoriete hotspots in Antwerpen.

hotspots in Antwerpen Barchel

Barchel

Barchel ligt nèt buiten het centrum, waardoor je hier vaker tussen de locals dan de toeristen zit. Al maakt ‘t dat er niet minder druk om, zeker op zaterdag moet je op tijd komen wil je hier een plekje hebben. Logisch, want alles op het menu is zo lekker! Mijn favoriet zijn absoluut de mega fluffy pancakes, maar ook de libanese toast en bagels zijn heerlijk. De zaak zelf is ook nog prachtig. Meer foto’s en een uitgebreide review over deze hotspot vind je hier.

hotspots in Antwerpen Barchel

LocalStore 2000

Deze favoriet bevindt zich wel midden in de stad, vlakbij alle grote winkelstraten. De zaak is zo groot dat je eigenlijk altijd wel een plekje vindt, zelfs op een drukke zaterdagmiddag. Ook is de kaart zo uitgebreid dat je altijd wel iets lekkers vindt. Al raad ik je aan om de cheesecake te bestellen, die is zo lekker! Heb nog geen betere cheesecake in Antwerpen gegeten dan deze. Leuk extra weetje: bij LocalStore zijn alle plantjes die je ziet te koop. Ook verkopen ze nog andere leuke cadeautjes, zoals thee, koffiebekers en kaarten. Meer foto’s en een uitgebreide review over deze hotspot vind je hier.

hotspots in Antwerpen Kaffeenini

Kaffeenini

Op een gezellig pleintje aan de Nationalestraat vind je deze gezellige koffiebar met gele luifel. Naast gewone koffie’s hebben ze hier ook hele speciale koffie’s op de kaart staan (met koekjes, marshmallows of maltesers). Ook eet je hier heerlijke bagels! In de zomer hebben ze een groot terras op het pleintje voor de deur. Meer foto’s en een uitgebreide review over deze hotspot vind je hier.

Nog meer favoriete hotspots in Antwerpen

Natuurlijk heb ik nog veel meer favoriete hotspots in Antwerpen. Zo is deze hotspot een goede aanvulling voor dit lijstje voor iedereen die plantaardig eet. Ook valt er nog een heeeleboel te ontdekken ;-). Omdat ik jullie niet al te veel wil spammen met al die hotspot blogs, deel ik al mijn favoriete adresjes voornamelijk op Gids voor het Zuiden. Vergeet dus niet daar een kijkje te nemen als je een trip naar Antwerpen op de planning hebt staan!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 3 reacties

  1. Anna

    Wat een leuk lijstje! Die cheesecake ziet er echt heerlijk uit :D

  2. Ziet er heel leuk uit allemaal. Krijg echt zin om weer eens naar Antwerpen te gaan. Moet nog steeds zo’n artikel over mijn eigen woonplaats schrijven. Nog steeds niet aan toegekomen.

Geef een reactie