Diary week #9: Onze design stoel is er eindelijk!

Afgelopen week vloog voorbij: elke dag leek het zelfde. Regen, regen en nog eens regen. Oh, en een middag natte sneeuw! Gelukkig stonden er in het weekend wat leuke dingen op de planning!

Op dinsdag deden we weer uitgebreid weekboodschappen en nam ik deze (voor mij nieuwe) vega(n) dingen mee. De paté is super lekker, echt m’n favoriet nu. De yoghurt is ok, nog steeds niet precies wat ik zoek. De kaas komt later in dit dagboekje voorbij… Op Instagram deel ik in Stories vaak mini productreviews, als je dat leuk vindt om te zien moet je me daar even volgen!

Kijk, dit bedoel ik: saai, grijs weer. Hier sneeuwde het best hard, al zie je dat niet zo goed op de foto. Het bleef gelukkig niet liggen.

Vrijdag had ik al weekend en die begon gelijk goed: onze design stoel werd geleverd. We zijn er zo blij mee!! We hebben er even op moeten wachten, maar hij staat prachtig.

‘s Middags ging ik even de stad in en liep ik langs deze onlangs geopende hotspot: wijnbar slash boekenwinkel in een. Hoe tof?? A.s. donderdag is de officiële opening waar ik samen met Shirley namens Gids voor het Zuiden voor ben uitgenodigd. In het volgende dagboekje kan ik jullie er hopelijk meer over vertellen.

Terug thuis testte ik deze vegan kaas. Ik had al gehoord dat je ‘m als tosti moest testen, dat ‘ie dan het lekkerst was. De plakjes zijn wat klein, ik had zeker 2 plakjes per tosti nodig. Mijn oordeel: super lekker! Qua structuur wordt het wel heel vloeibaar en plakkerig, een beetje alsof je warme smeerkaas eet. Maar dat vind ik lekker haha, dus wat mij betreft is het goedgekeurd. Alleen jammer dat het nog best prijzig is.

Zaterdag ging ik met m’n vriend de stad in. Hij had een nieuwe jeans nodig en ik ben al een hele tijd op zoek naar een fijn paar sneakers. We slaagden binnen no-time: ik liep tegen deze leuke sneakers van Puma aan. Ik kreeg er veel vragen over, ik heb even een linkje geplaatst in mijn ‘shop‘.

We lunchten bij FELLA, voor mij een nieuw plekje. Het was mega lekker, dus hier kom ik zeker nog eens terug.

We vinden het nog steeds leuk om een beetje de toerist uit te hangen, dus wandelden we ook over de Grote Markt. Antwerpen is zo mooi!

Terug thuis ben ik gaan opruimen. Ik had eindelijk nieuwe sierkussens gevonden voor op ons bed. Zoiets zocht ik vorig jaar al in Marokko, maar uiteindelijk heb ik ze gewoon bij H&M gevonden.

Zo blij mee!

Ook voor de badkamer had ik bij H&M wat spulletjes gekocht (er was vorige week een kortingscode… hehe). De blog over de mini make over met voor- en nafoto’s vind je hier.

En als laatste make over bestelde ik ook een nieuwe IXXI voor aan de muur achter onze nieuwe stoel. Onze huidige IXXI vind ik wat winters. Ik had nog wat tegoed over van een vorige samenwerking, dus ik besloot dat het tijd was voor een nieuw exemplaar. Dit is ‘m geworden!

Na al het opruimen had ik geen zin meer om te koken, en mijn vriend ook niet. We wilden al bijna eten gaan bestellen toen we bedachten dat we ook uit eten konden gaan. Om de hoek zit een Aziatisch restaurant wat er niet per se aantrekkelijk uitziet, maar de bediening was super vriendelijk en het eten heerlijk. We waren nu ongeveer even veel geld kwijt wanneer we besteld hadden. En grappig om zo eens op plekken te komen waar je in eerste instantie misschien niet naartoe zou gaan.

De volgende ochtend stapten we in de auto naar mijn familie. Ik trok gelijk m’n nieuwe schoenen aan!

Toen we ‘s avonds terug naar huis reden was er een prachtige zonsondergang (die op de foto natuurlijk nooit zo mooi is). We waren laat thuis waardoor ik er niet meer aan toekwam om het dagboekje te uploaden, vandaar de kleine vertraging.

Komend weekend vertrekt m’n vriend op vakantie voor een weekje. Hoewel ik wel zin heb in eventjes tijd voor mezelf, vind ik het ook wel een beetje saai zonder hem. Ook ben ik jaloers, dit is al de tweede keer dat hij een week op vakantie gaat sinds we samenwonen. Ik moet ook nodig een trip met vriendinnen boeken ;-)

liefs marlous

 

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 8 reacties

 1. Mila

  Hoi Marlous

  Normaal reageer ik niet zo snel op blogposts, maar ik wou na onze 2de vakantie (binnen 4 maanden, oeps! :)) bij the yogi surfer even bedankt zeggen! Ik woon sinds 20 jaar in Zwitserland en volg je nu al een tijdje. Door jou post over the yogi surfer raakte ik geinspireerd om met mijn vriend naar Tamraght te gaan om te surfen en zo hebben we eind oktober een superfijne week gehad bij Aïda en Ilyas. Tijdens ons verblijf daar leerden we een heel gezellig nederlands stel (Niek en Robin – ze volgt jou ook en kwam ook dankzij jou blog bij the yogi surfer terecht ;)) kennen en besloten we, samen met hen, in februari nog een weekje van de winter te vluchten. We zijn sinds afgelopen zaterdag weer thuis en ik vond dat het nu wel echt tijd was om je te bedanken voor de tip over dit magische plekje met z’n superlieve mensen en voor onze “vakantievrienden” (die we komende zomer in Noordspanje weer gaan meeten! :) <3)

  Liefs vanuit Basel, Zwitserland
  Mila

  1. Wat een super leuk en bijzonder berichtje!! Bedankt dat je de moeite hebt genomen om wat achter te laten. Ben wel jaloers hoor, m’n vriend zit er nu ook en ik had ook wel wat zon en surf kunnen gebruiken op dit moment haha.

 2. Toffe outfit en wat een heerlijk overzicht zeg! en je hebt weer een leuk overzicht met ons gedeeld.. en food.. niet goed om dat op dit tijdstip te zien want ik begin gelijk trek te krijgen

 3. Sanne

  Ik vind die stoel zo mooi staan in jullie interieur! Sowieso groot fan van het kleurenpallet. De sneakers vind ik ook een mooie aankoop, dat kleurtje staat ook overal leuk bij. Ik zou dat excuus om een tripje met vriendinnen te boeken snel aangrijpen. ;)

 4. Marloes

  Oh wauw die stoel is erg mooi zeg! En Antwerpen is inderdaad heel gezellig. Zo leuk dat jullie er wonen.

 5. Anna

  Wauw, wat een prachtige kussens! Passen echt perfect in jullie slaapkamer, zo mooi <3

Geef een reactie