Diary week 36: Een dagboekje in herfst-thema

Ook deze week bleef ik nog lekker in herfstsferen :D De eerste week van september was vooral een drukke werkweek, waarin ik een dag extra werkte. Goed excuus dus om in het weekend lekker niks te doen!

Maandag voelde echt als een nieuwe start. Misschien komt het door m’n vakantie, of omdat ik jaren gewend ben geweest om in september een nieuw schooljaar te starten.. Het was druk op werk afgelopen week, om te voorkomen dat ik de hele week op m’n luie reet zou blijven zitten plande ik een lunchwandeling in met Shirley. Het zonnetje scheen heerlijk, toch kon ik het niet laten om de eerste pumpkin spice latte van het jaar te bestellen :D

Tijdens het koken scrollde ik nietsvermoedend door m’n instagram en kreeg ik opeens leuk nieuws: ik had een compleet verzorgde surftrip voor 2 naar de Yogi Surfer Marokko gewonnen!! Omg! Ik heb echt nog nooit zoiets groots gewonnen, zo leuk! Voorlopig natuurlijk niet aan de orde, maar oooh wat een heerlijk vooruitzicht.

Ik maakte ‘s avonds een heerlijk herfstig gerechtje uit onze Hello Fresh box. Ik besloot er maar gelijk een heel herfst-thema van te maken aan tafel. Juist leuk om op een doodnormale maandag het een beetje speciaal te maken toch?

Dinsdag rende ik in m’n pauze naar de hema, om daar kruidnoten te kopen. Ze zijn er weer hoor! De rest van de week zag er ongeveer zoals bovenstaande foto uit ^_^

Voor het extra herfstgevoel gooi ik overal deze koek & speculaaskruiden van Verstegen op. Super lekker over de apple crumble, op je koffie of door de yoghurt. Gewoon bij de appie te koop.

Nog een lekker herfstig recept uit de Hello Fresh box: een bulgursalade met geroosterde bloemkool. Was echt een goede week dit, we hadden ook nog een lekker broodje gyros (maar dan een ‘gezonde’ variant).

Donderdag ging m’n vriend langs z’n oudtante. Hij maakte dit kettinkje (met een klein beetje hulp van mij ;-)). Mooi geworden toch?

Ik schreef ondertussen verder aan.. mijn nieuwsbrief! Yep, hij is terug van weggeweest en gaat er woensdag uit. Als je nog niet bent aangemeld, kan je dat gratis doen via deze pagina.

Zaterdag maakte m’n vriend een heerlijk ontbijtje, uiteraard gingen daar ook de koek & speculaaskruiden op :D Daarna hebben we tot laat in de middag in onze pyjama de serie The Franklin Chronicles gekeken. Aanrader als je van een spannende serie houdt die zich afspeelt in de 19e eeuw.

Daarna boog ik me weer over m’n kralen! Ik had nog enkele bestellingen staan. Verder ben ik bezig met het opzetten van een webshop. Kan niet wachten tot alles live is :D

Na een week in joggingbroek of pyjama (voordeel van thuiswerken, iemand nog een aanrader qua fijne/fancy joggingbroeken? :p), had ik zin om me zondag weer eens een beetje op te tutten. Ik trok een jurkje uit de kast en daar hoorde een nieuw kettinkje bij.

Dus maakte ik er een! Voordeel van je eigen sieradenwinkel hebben ;-)

Ik ging even de stad in met m’n vriend om een cadeautje te halen. Het was zo lang geleden dat ik weer eens in het centrum was! De afgelopen maanden zijn we uberhaupt weinig thuis geweest, en als we in Antwerpen waren zaten we vooral thuis. Toch wel jammer hoor, zo’n fijne stad. Hoop dat het snel weer een beetje normaal wordt en we weer van de stad kunnen genieten!

‘s Avonds aten we bij m’n schoonouders. Altijd gezellig en altijd lekker eten daar!

Toen we terug naar huis reden was dit ons uitzicht. Hoe mooi? Ik kon niet stoppen met staren, het leek wel photoshop!

Vandaag had ik een drukke werkdag, gelukkig wordt ‘mijn’ brievenbus pas om 19:00 geleegd, waardoor ik ook na mijn werk nog bestellingen op de post kan doen. De eerste herfstkleurtjes zijn al vertrokken!

Onderweg liep ik ook nog even de Action binnen en daar haalde ik deze heerlijke pumpkin spice kaarsjes. Ik weet dat het volgende week weer 25 graden wordt en ik ga daar zeker van genieten, maar nu blijf ik het liefst nog even in herfstmodus :D

liefs marlous

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 6 reacties

 1. Maaike

  Tip voor chille en leuke thuiswerkbroek: zo’n flared broek van jersey of ribstof ik heb er al twee en leef erin!

 2. Lesley

  Wat heerlijk, die surfreis! Ik heb al best wat dingen gewonnen, maar een reis nog nooit! Hoe leuk moet dat zijn haha. En ik ga denk ik twee van die potten speculaaskruiden kopen haha, eentje voor op mijn werk en eentje voor thuis! Ik ga trouwens sowieso iets bij je webshop bestellen haha, ik kijk er al naar uit!

 3. Irene

  Yes ik kijk ook uit naar je webshop! En die koekkruiden, ik moet dat denk ik ook maar eens in huis halen voor in mijn havermoutpapjes ‘s morgens. Lijkt me super lekker!

 4. Judith

  Ahh zelfs de servetjes bij je schoonouders zijn herfstproof <3 Zo schattig!

 5. Anna

  Grappig om te lezen dat je al helemaal in de herfstmodus bent, haha. Ik ga volgende week lekker naar het strand, want dan wordt het eindelijk weer mooi weer! Super tof trouwens dat je een surftrip hebt gewonnen!

 6. evelien

  Zo fijn he de herfstkriebels, heerlijk!
  Wauw en wat fantastisch dat je een surftrip hebt gewonnen. <3

  Liefs,
  Evelien

Geef een reactie