Diary week 47: ik ben er nog!

Joehoe, ik ben er nog! Bedankt voor jullie uitgebreide reacties onder mijn vorige dagboekje, mailtjes en berichtjes op social media. Ik heb er nog eens goed over nagedacht en ik denk dat ik voor de maand december eens probeer om een maandoverzicht te maken. En dan zien wat me beter bevalt!

Voor nu nog even terug naar vorige week. Ik had zin in een gezellig avondje met m’n vriend, dus kookte ik risotto. Eigenlijk super simpel, maar oogt direct fancy.

We sloten de avond iets minder fancy af onder een dekentje op de bank, maar wel met zelfgebakken koekjes!

Deze foto’s nam ik in het weekend, maar ik wilde ze nog even delen om te laten zien wat het precies is. Deze rolletjes koop je gewoon bij de Albert Heijn, in het koelvak op de bakkersafdeling. Er schijnt in Nederland zelfs nog een pepernotenvariant van te zijn! Je snijdt het in plakjes, eventjes in de oven en je hebt dus echt de lekkerste koekjes ooooit. En nog warm!

Woensdag was zo’n mooie zonnige dag! Ik ben dan gelijk een stuk productiever. Omdat het zonde is om op zo’n mooie dag de hele dag binnen te blijven zitten, lunchte ik met een vriendin. We fietsten naar de kaaien en aten daar een broodje. Ik vind dit wel een van de leuke knusse bijkomstigheden van de lockdown en het thuiswerken.

Aan het eind van de week merkte ik voor het eerst dat m’n haar zachter en gladder aanvoelde. M’n vriend zag het zelfs. Sinds ruim 2 weken was ik mijn haren met deze ‘curly girl method’- proof producten. Dat wil zeggen dat deze shampoos geen sulfaten en siliconen bevatten. Ook gebruik ik vaker een masker en leave-in conditioner. Omdat ik er wat vragen over kreeg deel ik het plaatje nog eens. Verder doe ik al die andere stappen van de cg-method niet hoor, ik hoef ook niet per se krullen. Ik wil gewoon dat m’n haar minder droog is en het lijkt te werken!

Op vrijdagavond luidden we het weekend in met McDonalds & kerstfilms! Daarnaast keken we de serie Modern Love op Amazon Prime. Dit is echt een toffe serie waarbij elke aflevering een eigen verhaal is (met dus weer andere acteurs). Fijn om tussendoor te kijken dus. Echt een aanrader!

Dit weekend wandelde ik veel met mijn vriend door Antwerpen. We bewonderden de mooie kerstverlichting die overal al hangt en deden het spelletje ‘als we de loterij zouden winnen kochten we dit huis’, waarbij we onze favoriete huizen aanwezen haha. I wish..

Zondag keken we weer een kerstfilm: Arthur Christmas op Netflix. Echt een grappige animatiefilm, ook een aanrader!

Nogmaals bedankt voor jullie berichtjes. Ik heb alle reacties gelezen maar het leek me handiger om hier even algemeen op te reageren: ik plaats volgende week nog een dagboekje om de maand November af te sluiten (anders krijg ik een error in mijn hoofd haha) en dan probeer ik voor december eens 1 maandoverzicht te maken. Volg mij op Instagram voor persoonlijke updates en kleine tips (zo deelde ik afgelopen week bv mijn favoriete mascara – dat is dan iets wat ik snel op stories gooi maar niet vastleg voor mijn blog). Verder heb ik besloten om mijn nieuwsbrief in blogvorm verder te doen: zo kan ik toch elke maand leuke kleine dingetjes en tips blijven delen en is het gewoon voor iedereen toegankelijk.

Bedankt voor alle lieve berichtjes altijd, dat waardeer ik enorm! Komende week hoop ik eindelijk de kerstboom op te kunnen zetten en helemaal los te gaan met kerstversiering! Dat laat ik volgende week natuurlijk graag zien ;-)

liefs marlous

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 9 reacties

 1. Johanna

  Die fotos van Antwerpen.. zo mooi…. o wanneer kunnen we weer ongestoord reizen…?…

 2. Angélica

  Ohh wat een heerlijke foto’s van Antwerpen! Dat trammetje :D
  En maandoverzichten zijn ook fijn, die schreef ik zelf ook altijd :) Vooral tijdens zo’n lockdown maken we gewoon niet zoveel meer mee he… Ik kijk er naar uit!

 3. Hester

  Aaah wat is Antwerpen toch mooi! Ik ben er vorig jaar in de herfst een weekendje met mijn vriend geweest in een heel leuke studioairbnb en we zouden eigenlijk nog wel even terug willen dit jaar, maar ivm corona staat dat totaal niet op de planning natuurlijk. Toch leuk om jouw snapshots dan te zien :) Fijn dat je er voor jezelf uit bent wat betreft je dagboekjes! Snap dat wekelijks niet meer altijd even goed voelt, hoewel ik juist jouw blogposts wel altijd heerlijk vind om te lezen en te zien.

 4. Xiana

  Oh wat krijg ik zin in Mc Donalds als ik jouw post zie passeren :-D. Het huis van jullie dromen lijkt me inderdaad zalig. Zo een typisch herenhuis met groene gevel… we kunnen maar dromen!

 5. Johanna

  Wij gaan bijna verhuizen naar ons eerste koophuis dus mijn oog viel in je blog vooral op jullie mooie interieur. is er een blog die ik kan terugkijken waar je een spulletjes zoals bvb jullie tv meubel benoemt waar het van is? alvast dankjewel (en ps ik ga je weekoverzichtjes ook wel missen.. :) maar snel wel dat het veel werk is en ikv privacy!

 6. Anna

  Wauw, wat een prachtige foto’s van Antwerpen! Lijkt me ook echt een hele fijne stad om te wonen.

 7. Vera

  En ineens kwam je voorbij op mijn tijdlijn! Wat leuk om weer eens te lezen hoe het met je gaat, en wat je allemaal uitspookt in mijn lievelingsland :) Prachtige foto’s’!

Geef een reactie