Maak je eigen sieraden met mijn DIY armbandjes pakket

DIY armbandjes pakket

De afgelopen maanden ben ik druk bezig geweest met het vernieuwen van de huisstijl van mijn eigen sieradenlijn. Wat begon als een corornahobby, is nu een leuke creatieve job naast mijn gewone job. Bij die nieuwe huisstijl hoort ook iets tofs: mijn eigen DIY armbandjes pakket! Met deze set haal je in 1 x alles in huis om de leukste armbandjes in mijn stijl te maken.

Last Days of Spring Jewelry

Vorig jaar april ben ik begonnen met het maken van sieraden, gewoon als ‘coronahobby’. Ik deelde mijn creaties op Instargam en al snel kwam de vraag of ik ook iets op bestelling kon maken. Hoewel het niet mijn plan was om deze hobby te monetizen, vond ik het wel heel leuk om dingen in opdracht te maken. Bovendien heb ik zelf maar 1 paar oren en 1 nek, dus na een tijdje had ik ook wel genoeg sieraden voor mezelf gemaakt.

>>Ontdek mijn eigen sieradenlijn<<

Naast het verkopen van leuke sieraden, deel ik ook graag tips & tricks voor iedereen die zelf sieraden wil maken. Of je dat nou voor de lol doet, of plannen hebt om ook een kleine shop te starten. Zo nam ik al een uitgebreide IGTV op en deel ik vaak ideetjes en tips in mijn stories. Ik heb ook al heel lang plannen om alle info te bundelen in een e-book, maar daar moet ik nog even de tijd voor vinden ;-)

Iets anders wat hoog op mijn lijstje stond, was een eigen DIY pakket. Ik krijg vaak de vraag wat je nou precies moet aanschaffen wanneer je wil beginnen met sieraden maken. Er is zoveel materiaal beschikbaar dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom is het fijn om een DIY pakket aan te schaffen, dan weet je zeker dat je in een keer alles in huis haalt. En zo ontstond het idee om een DIY armbandjes pakket in Last Days of Spring Jewelry stijl te ontwikkelen, in samenwerking met mijn favoriete kralenwebshop Kiki’s Beadery!

inhoud DIY armbandjes pakket

Mijn eigen DIY armbandjes pakket

In dit pakket vind je de benodigdheden om ten minste 4 armbandjes te maken. Als je slim bent, bestel je er wat extra slotjes, knijpkralen en buigringetjes bij. Er zit namelijk genoeg draad & kralen in het pakket om nog veel meer sieraden te maken. In plaats van armbandjes kun je er uiteraard ook kettingen mee maken.

De set is volledig samengesteld in mijn stijl: met kleuren die ik graag gebruik en ‘beachy’ items zoals echte zoetwaterpareltjes, echte kaurischelpjes, hartvormige schelpkralen en schelpbedeltjes. Ik ben er direct mee aan de slag gegaan, het resultaat zie je op de foto’s. Maar de mogelijkheden zijn eindeloos! Ook belangrijk: alle ‘hardware’ onderdelen (dat zijn de slotjes, ringetjes en knijpkralen) zijn van roestvrij staal. Dat kan tegen een stootje en verkleurt niet zoals gold plated onderdelen. Zelf werk ik ook alleen maar met roestvrij staal, dus ik vind het belangrijk dat in deze kit ook de beste materialen zitten.

Er is een DIY armbandjes pakket in ‘basic variant‘ of een ‘deluxe variant‘. Beiden bevatten dezelfde materialen, enkel krijg je er bij de deluxe variant een heel handig (en mooi roze) kralenbord en een roze knipbijttang bij. Dat is een tang waarmee je zowel draad kan afknippen als knijpkralen kan plat drukken. Als je echt nog niks aan materiaal in huis hebt ben je met de deluxe variant dus helemaal compleet!

armbandjes

Zelf armbandjes maken

Heb je nog wat praktische tips of voorbeelden nodig bij het maken van armbandjes? Check dan deze blog. Hierin laat ik zien hoe ik te werk ga. Of stuur even een privé berichtje op mijn sieradenaccount, dan help ik je graag verder! Daar vind je nog veel meer leuke tips en voorbeelden.

Uiteraard kan je de set ook gebruiken om kettingen mee te maken. Die maak je op dezelfde manier als de armbanden, je moet alleen wat meer kralen rijgen. Ander leuk idee: maak er zomerse enkelbandjes mee! Zoals ik al zei zijn de mogelijkheden eindeloos, ik zou het super leuk vinden als je creaties op social media met me deelt!

DIY pakket

Win een DIY armbandjes pakket!

De sets zijn vanaf NU te koop. Wees er snel bij, want het is een limited edition set en de voorraad is beperkt. Kiki’s Beadery pakt alles mooi in, het is dus ook een heel leuk cadeautje – zeker nu we nog steeds niet altijd gemakkelijk bij elkaar op bezoek kunnen gaan.

Shop het basic DIY armbandjes pakket

Shop het deluxe DIY armbandjes pakket

Uiteraard hoort hier een feestelijke win actie bij! Ga snel naar Instagram om te zien hoe je kans maakt op deze leuke DIY kit. Ondertussen werk ik verder aan het doorvoeren van de huisstijl. Het duurt daarom nog even voordat je weer iets bij mij kan bestellen. Dus ga lekker zelf aan de slag met deze DIY kit! ;-)

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 3 reacties

  1. Rachel

    Wat tof dat je dit doet, mijn nichtje maakt ook sieraden en ik ben echt fan. Het geeft echt rust.. heerlijk!

  2. Charlotte

    Zo leuk! Je sieraden zijn ook echt prachtig, ik hou ook echt van die kleuren! :)

  3. iris

    De site zelf is super leuk! alleen jammer dat er geen touw armbandjes worden gemaakt……:$ dat is niet erg ik geeft het wel een dikke 9!

Geef een reactie