Haal de herfst in huis

herfst in huis

We genoten de afgelopen dagen nog van een heerlijke nazomer, maar sinds vandaag voel je dat het kouder wordt. De herfst hangt in de lucht! Niet zo gek ook, want vanaf vandaag is de herfst officieel begonnen. Tijd om de herfst in huis te halen…

Herfst in huis = herfst in je interieur

Het afgelopen jaar heeft ons meer dan ooit doen inzien hoe belangrijk het is om een fijn en gezellig thuis te creëren. Nu we weer meer naar binnen keren en meer tijd thuis zullen doorbrengen is het belangrijk dat je je thuis op je gemak voelt. Gelukkig is de herfst bij uitstek het seizoen voor comfort en gezelligheid. Met slechts enkele aanpassingen tover je je luchtige, zomerse interieur om tot een warme plek om te cocoonen.

Benieuwd naar deze tips? Lees de rest van de blog op de website van Furnified.

Oktober = woonmaand

Net als twee jaar geleden tover ik volgende maand weer om tot Woonmaand. Met onze verhuizing op de planning en mijn nieuwe job bij een Belgisch meubelmerk ben ik meer bezig met interieur dan ooit – and I love it! Zo deel ik graag eindelijk het persoonlijke verhaal achter onze huizenjacht, mijn favoriete interieuradresjes en inspiratie voor de mooiste home offices. Stay tuned, misschien dat ik eind september alvast aftrap met het eerste artikel want ik kan niet wachten ;-)

Herfst inspiratie

Nog meer inspiratie nodig voor deze herfst? Bekijk dan mijn herfst bucketlist van vorig jaar, daar staan nog genoeg leuke plannen en ideetjes tussen. Of maak een van mijn favoriete herfstrecepten:

Wat doe jij deze herfst?

Ik ben heel benieuwd of jullie al klaar zijn voor de herfst, en wat voor leuks er op jullie planning staat. Mijn herfst zal in het teken staan van onze verhuizing, maar ik hoop genoeg momentjes tussendoor te vinden om lekker uit te waaien op de heide en te wandelen door de bossen.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 3 reacties

  1. Ik ben benieuwd naar jullie huizenjacht verhaal en uiteraard naar de aanstaande verbouwing! :)

  2. Charlotte

    Ik hou ook zo van de herfst en ben al volop bezig om mijn interieur om te toveren! Veel kaarsjes en pompoenen, lichtjes en droogbloemen. Zo gezellig :) Ik ben echt benieuwd naar het huizenjacht verhaal!

  3. Jaaa heerlijk! De lampjes en herfststukjes kunnen weer volop naar binnen hier, ik hou ervan. Een lekker kleedje erbij en wat kaarsjes en je hebt al snel een heerlijk herfstig sfeertje in huis. Love it.

Geef een reactie