Ga mee op surftrip!

surftrip

Ik deelde het al in een vorig dagboekje… eind september organiseer ik een Girls surf trip naar Marokko! Een week lang surfen, zonnen, chillen én lekker eten en dat met een groep leuke meiden uit Nederland en België. Als je daar zin in hebt, lees dan verder!

last days of spring surftrip

Girls surftrip

Heb je altijd al willen leren surfen, maar ben je bang om kei hard onderuit te gaan? Wil je liever niet naar een massaal surfkamp waar de gemiddelde leeftijd 21 is? Of wil je gewoon een heerlijke vakantie met zon, zee & chill (en een toffe activiteit ;-)), maar heb je niemand die met je mee wil? Gaan al je vrienden al met hun lover op vakantie? Of ontmoet je gewoon graag nieuwe toffe mensen?

Wat de reden ook mag zijn, je bent welkom! Van 25 september tot 1 oktober organiseer ik een toffe surfreis voor +/- 10 personen.

yogi surfer

The Yogi Surfer

Onze surftrip vindt plaats in Tamraght, in het zuiden van Marokko. Vlak naast de bekende surfspot Taghazout, maar dan net even wat rustiger – de ongebaande paden in ;-).

Ik verbleef al 2 keer eerder bij The Yogi Surfer, een keer met mijn vriend en een keer met vriendinnen. Ook mijn vriend ging er al eens terug. Inmiddels zijn we goed bevriend met de eigenaars Ilyas & Aida en appen we wekelijks. Bij The Yogi Surfer kun je niet alleen terecht voor super goede surflessen, maar ook voor het lekkerste eten wat er is (yes, veggie & vegan mogelijk!) en ontspannende yogalessen. Benieuwd naar deze fijne plek? Ik schreef er al eens een blog over: klik hier om ‘m te lezen.

surf trip

Het programma

We verblijven 6 nachtjes in Marokko en de focus ligt op surfen, maar uiteraard doen we nog meer dan dat! Het programma ligt nog niet 100% vast, maar wat zeker is inbegrepen in de prijs:

6 overnachtingen (in kamer naar keuze) met daily cleaning service
Airport transfer (heen en terug)
Elke dag ontbijt, lunch, snack én diner
5 x 2 uur surflessen (inclusief 1 dag surfen in de Magic Bay van Imsouane, mijn favoriete spot!)
5 x 2 uur free surf (onder begeleiding)
Surfbord & wetsuit huur
Transport naar alle surfspots
1 kookworkshop & een e-book met alle recepten
1 bezoek aan de Souk
1 yogales (meerdere lessen zijn naar wens bij te boeken)
1 trip naar de indrukwekkende zandduinen van Tamri
En iedereen gaat naar huis met een actie surffoto!

Het enige wat jij nog hoeft te regelen is een vlucht naar Agadir en je reisverzekering. Voor de rest word je volledig ontzorgd en is alles geregeld!

Bij de Yogi Surfer zelf is er genoeg tijd en ruimte om lekker te chillen in de rooftop pool, we kunnen een movienight houden in de gezellige woonkamer en ik breng jullie graag langs m’n favoriete hotspots in Tamraght voor post-surf smoothiebowls zo groot als je gezicht. Niks moet, alles mag: jezelf even terugtrekken met een boek of magazine? Helemaal prima. Samen een spelletje spelen? I loooove games dus ik doe mee!

Ik vind het vooral belangrijk dat er genoeg ruimte is om je tijd in te delen zoals jij dat fijn vindt. Liever een dagje vol yoga i.p.v. surflessen? Ook goed!

i need vitamin sea

Wat kost dat?

Dat is afhankelijk van de kamer die je kiest! Je kunt een tweepersoonskamer boeken voor jezelf of met iemand anders, of een kamer delen met 3 anderen. Zelf boekte ik toen ik met 2 vriendinnen ging expres de ‘shared room’: we deelden de kamer met een meisje uit Parijs dat meteen een vriendin werd! Het bed ligt even lekker, maar het drukte wel een beetje de prijs.

Heb je behoefte om je af en toe even te kunnen terugtrekken? Er zijn genoeg plekjes in The Yogi Surfer waar je de rust op kan zoeken, maar misschien vind je een privékamer dan het fijnst. Let op: hier zijn minder plekken van beschikbaar. We werken met een first come, first served principe, dus zorg dat je er snel bij bent.

Prijs per type kamer:

Single room: €1035
Double room: €910
Dorm or quad room: €835

Welcome gift! Boek je vóór 17 juli? Dan krijg je een sieraad made by yours truly als welkomstcadeautje!

girls surftrip marokko

Ik wil boeken!

Whoop whoop! Op dit enthousiasme hoop ik. Helemaal overtuigd en zin om mee op surfvakantie te gaan? Boek dan vanaf a.s. zaterdag snel jouw plekje! Zo werkt het boeken:

A.s. zaterdag stuur ik om 10:00 een mail uit naar iedereen die op de mailinglijst staat. Sta je daar nog niet op, stuur me dan even een berichtje op Instagram met je mailadres, dan voeg ik je toe.

In die mail staat een link waarmee je automatisch een mail opstelt naar Aida, eigenaresse van the Yogi Surfer. Vermeld in je mail dat je de Last Days of Spring Girls Surf week wil boeken en welk type kamer je wil boeken – in Engels aub ;-). Let op: we werken met first come, first served principe. Er is beperkt plek, Aida opent de mails op chronologische volgorde. Wil je een privé kamer, wacht dan niet te lang met boeken – hier zijn er niet zoveel van.

Vervolgens stuurt Aida je per mail een link naar hun boekingssysteem, waarin je alle gegevens kan invullen. Je kunt dan ook de algemene voorwaarden en annuleringsvoorwaarden inzien. Eventueel een nachtje extra bijboeken kan dan ook. Na het invullen van je gegevens doe je een aanbetaling van de reis. Dit gaat gemakkelijk & veilig via TransferWise – deze website gebruik ik zelf ook altijd. Als je mijn persoonlijke link gebruikt heb je als het goed is geen transactiekosten :-).

De aanbetaling bedraagt 30% van het totaalbedrag, de rest betaal je in cash (€) tijdens je verblijf in Marokko.

surftrip marokko

Nog vragen?

Hopelijk is zo alles duidelijk! Heb je nog vragen? Stel ze dan in de comments onder deze post. Morgen (vrijdag) deel ik een Q&A met alle antwoorden op Instagram. Ik zal deze opslaan in de highlights, zodat je ‘m nog terug kan lezen. Ik heb onwijsssss veel zin in deze surftrip en hoop jullie in september in Marokko te zien!

Dit bericht heeft één reactie

  1. Hester

    Ik vind het zo leuk dat je dit organiseert! Niet iets voor mij, maar alsnog heel leuk om te zien/lezen :) Veel plezier met de voorbereidingen!

Geef een antwoord