Dagboekje september: Disneyland Parijs, Amsterdam & voorbereidingen voor de surftrip

 

 

 

 

Afgelopen maand vloooog voorbij. Het was een drukke maand vol afspraken, met als afsluiter mijn surftrip. Daarover later een apart blogje, nu nog even terug naar september.

Het eerste weekend van september gingen we met vrienden naar Disneyland Parijs. Ik ben ooit in Disneyland geweest, in 1998 toen ik 6 jaar oud was. Het was zooo leuk en nog altijd even magisch.

Of course liep ik rond met echte Mini Mouse oortjes

We aten gigantische softijsjes. Sowieso vond ik het eten best goed geregeld in Disneyland, er waren veel vegan opties!

En oooh: we sloten de dag af met een drone- én een vuurwerkshow. Echt heel gaaf. Zou het iedereen aanraden!


Daarna spendeerden we nog het hele weekend in Parijs. Ik ben Parijs het afgelopen jaar echt gaan waarderen. Ik vond het vroeger een drukke, vieze stad. Maar daar moet ik echt op terugkomen. Heerlijk ook dat ik vanuit Brussel er zo ben met de trein, ik hoop dit najaar nog een tripje naar Parijs te kunnen plannen!

En toen werd het opeens herfstig weer! Dus maakte ik apple crumble.

En een lekkere herfstsalade.

De week erop moest ik voor werk een paar dagen naar Amsterdam, dus boekte ik een hotel. Het goedkoopste hotel dat ik kon vinden had serieus een bubbelbad op de kamer haha. Ok, het was een beetje een vergane glorie, maar toch wel een leuke extra haha.

En mijn leuke collega Sam nam me mee uit eten! Ook Amsterdam begin ik steeds meer te waarderen haha. Ik vond Amsterdam altijd een beetje onoverzichtelijk, zo groot! Maar nu ik vooral in de omgeving van mijn kantoor blijf vind ik het juist heel gezellig en ben ik blij dat ik zo vaak mag langskomen.

Ik was eventjes bij familie, waar ik dit verlate verjaardagscadeautje kreeg.

En waar ik deze mooie indian summer plaatjes schoot.

Bloemetjes in huis <3

Ook kwam er een nieuwe jeans binnen van Armed Angels. Vind het zo’n tof model! Heb komende maand weer een toffe samenwerking met ze (met kortingscode!) dus stay tuned ;-)

Eind derde week van september pikte ik Sam op van het station in Antwerpen.

Ze werkte een dagje vanuit Antwerpen omdat we ‘s avonds een tof event in Gent hadden, én omdat we de volgende dag samen naar Marokko vertrokken.

Tot zover mijn dagboekje voor september. De laatste week was ik in Marokko voor mijn georganiseerde surf trip en dit was zooooooo gaaf. Ben nog intens aan het nagenieten, ik zal hier een apart blogje over delen.

liefs marlous

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft één reactie

  1. Anne

    Fijne blog weer Marlous en die surftrip zag er echt GE-WEL-DIG uit!

Geef een reactie