Ga mee op girls surftrip in maart!

girls surf trip

Na een succesvolle eerste editie organiseer ik in maart weer een nieuwe girls surftrip naar Marokko! Een week lang surfen, zonnen, chillen én lekker eten en dat met een groep leuke meiden uit Nederland en België. Als je daar zin in hebt, lees dan verder!

girls surf trip

Girls surftrip

Heb je altijd al willen leren surfen, maar ben je bang om kei hard onderuit te gaan? Wil je liever niet naar een massaal surfkamp waar de gemiddelde leeftijd 21 is? Of wil je gewoon een heerlijke vakantie met zon, zee & chill (en een toffe activiteit ;-)), maar heb je niemand die met je mee wil? Gaan al je vrienden al met hun lover op vakantie? Of ontmoet je gewoon graag nieuwe toffe mensen?

Wat de reden ook mag zijn, je bent welkom! Van 12 tot 18 maart organiseer ik opnieuw een toffe surfreis voor vrouwen uit Nederland en België. Kan je deze week niet? Ik organiseer eind april nog een nieuwe surftrip, deze keer niet specifiek voor enkel vrouwen maar gewoon iedereen die wil komen. Daarover later meer, in deze mail alle info over de girls surftrip in maart 2023.

Er is eigenlijk maar één regel: kom alleen. Dat doet de rest namelijk ook, en dat is de makkelijkste manier om snel met iedereen in contact te komen. Don’t worry: ik ben er als verbindende factor en ik beloof je dat het ijs in no time is gebroken. Wil je nou heel graag met een (groep) vriendin(nen) deze trip boeken? Stuur me dan even een privéberichtje op Instagram, dan help ik jullie bij het organiseren van jullie reis (maar dan is deze trip niet voor jullie, sorry).

yogi surfer

The Yogi Surfer

Onze surftrip vindt plaats in Tamraght, in het zuiden van Marokko. Vlak naast de bekende surfspot Taghazout, maar dan net even wat rustiger – de ongebaande paden in ;-).

Ik verbleef al 3 keer eerder bij The Yogi Surfer, een keer met mijn vriend en een keer met vriendinnen – en natuurlijk tijdens de vorige surftrip. Bij The Yogi Surfer kun je niet alleen terecht voor super goede surflessen, maar ook voor het lekkerste eten wat er is (yes, veggie & vegan mogelijk!) en ontspannende yogalessen. Benieuwd naar deze fijne plek? Ik schreef er al eens een blog over: klik hier om ‘m te lezen.

Het programma

We verblijven 6 nachtjes in Marokko en de focus ligt op surfen, maar uiteraard doen we nog meer dan dat! Het programma ligt nog niet 100% vast, maar wat zeker is inbegrepen in de prijs:

6 overnachtingen (in kamer naar keuze) met daily cleaning service
Airport transfer (heen en terug)
Elke dag ontbijt, lunch, snack én diner
5 x 2 uur surflessen (inclusief 1 dag surfen in de Magic Bay van Imsouane, mijn favoriete spot!)
5 x 2 uur free surf (onder begeleiding)
1 x sunset surfsession
Surfbord & wetsuit huur
Transport naar alle surfspots
1 bezoek aan de Souk
1 bezoek aan surfdorpje Taghazout voor drankjes bij zonsondergang
1 yogales (meerdere lessen zijn naar wens bij te boeken)
1 trip naar de indrukwekkende zandduinen van Tamri & sand surfing in de duinen
En iedereen gaat naar huis met een actie surffoto!

Het enige wat jij nog hoeft te regelen is een vlucht naar Agadir en je reisverzekering. Voor de rest word je volledig ontzorgd en is alles geregeld!

Bij de Yogi Surfer zelf is er genoeg tijd en ruimte om lekker te chillen in de rooftop pool, we kunnen een movienight houden in de gezellige woonkamer en ik breng jullie graag langs m’n favoriete hotspots in Tamraght voor post-surf smoothiebowls zo groot als je gezicht. Niks moet, alles mag: jezelf even terugtrekken met een boek of magazine? Helemaal prima. Samen een spelletje spelen? I loooove games dus ik doe mee!

Ik vind het vooral belangrijk dat er genoeg ruimte is om je tijd in te delen zoals jij dat fijn vindt. Liever een dagje vol yoga i.p.v. surflessen? Ook goed! Het belangrijkste motto van de eerste editie was: ‘niks moet, alles mag’ en dat geldt deze keer ook zeker weer!

taghazout

Wat kost dat?

Dat is afhankelijk van de kamer die je kiest! Je kunt een tweepersoonskamer boeken voor jezelf of met iemand anders, of een kamer delen met 2 of 3 anderen. Zelf boekte ik toen ik met 2 vriendinnen ging expres de ‘shared room’: we deelden de kamer met een meisje uit Parijs dat meteen een vriendin werd! Het bed ligt even lekker, maar het drukte wel een beetje de prijs.

Heb je behoefte om je af en toe even te kunnen terugtrekken? Er zijn genoeg plekjes in The Yogi Surfer waar je de rust op kan zoeken, maar misschien vind je een privékamer dan het fijnst. Let op: er is maar 1 privékamer beschikbaar. We werken met een first come, first served principe, dus zorg dat je er snel bij bent. We proberen zo goed mogelijk rekening te houden met je voorkeuren, maar dit gebeurt op basis van beschikbaarheid.

Prijs per type kamer:

Single room: €1050
Double room: €930
Shared room: €882

Welcome gift! Boek je vóór 30 oktober? Dan krijg je een sieraad made by yours truly als welkomstcadeautje!

Ik wil boeken!

Whoop whoop! Op dit enthousiasme hoop ik. Helemaal overtuigd en zin om mee op surfvakantie te gaan? Boek dan vanaf a.s. zaterdag 22 oktober snel jouw plekje! Zo werkt het boeken:

A.s. zaterdag stuur ik om 10:00 een mail uit naar iedereen die op de mailinglijst staat. Sta je daar nog niet op, meld je dan snel aan via deze link.

In die mail zal een speciale link verschijnen om te kunnen boeken. Belangrijk dus dat je je aanmeldt voor de mailinglist! Let op: we werken met first come, first served principe. Er is beperkt plek, Clara (de manager van de Yogi Surfer) opent de mails op chronologische volgorde. Wil je een privé kamer, wacht dan niet te lang met boeken – hier is er slechts één van beschikbaar.

Vervolgens stuurt Clara je per mail een link naar hun boekingssysteem, waarin je alle gegevens kan invullen. Je kunt dan ook de algemene voorwaarden en annuleringsvoorwaarden inzien. Eventueel een nachtje extra bijboeken kan dan ook – soms komt dat beter uit met de vluchttijden. Na het invullen van je gegevens doe je een aanbetaling (30% van het totaalbedrag) van de reis. Dit gaat gemakkelijk & veilig via Wise – deze website gebruik ik zelf ook altijd. Als je mijn persoonlijke link gebruikt heb je als het goed is geen transactiekosten :-).

De aanbetaling bedraagt 30% van het totaalbedrag, de rest mag je naar mij overmaken. Dan zal ik in een keer een grote transactie naar de Yogi Surfer doen om zo transactiekosten te besparen.

surftrip marokko

Nog vragen?

Hopelijk is zo alles duidelijk! Heb je nog vragen? Stel ze dan in de comments onder deze post. Een privé-berichtje op Instagram sturen mag natuurlijk ook. Ik heb onwijsssss veel zin in deze surftrip en hoop jullie in maart in Marokko te zien!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 5 reacties

  1. Hester

    Ik vind het zo leuk dat je dit organiseert! Niet iets voor mij, maar alsnog heel leuk om te zien/lezen :) Veel plezier met de voorbereidingen!

  2. Wen

    Ahhh tof! Dit lijkt me super leuk! Ik zie alleen nu pas dit bericht, is er nog steeds een plekje vrij of werken jullie met een wachtlijst? Als dit zo is, zou ik dan alsnog een mailtje mogen ontvangen? Ik heb geen instagram account!

  3. Anouk

    Hoi, ik lees het bericht nu pas voor het eerst en ik vraag me af of er nog plek is voor maart ??

Geef een reactie