FAQ

Op dit moment een Nikon D5100, afwisselend met kitlens en een 50 mm f1.8 lens. Daarnaast gebruik ik mijn iPhone (SE) soms om foto’s mee te maken.

Ik bewerk mijn foto’s met Photoshop. Voornamelijk om foto’s wat op te lichten en bij te snijden. Op mijn telefoon zijn VSCO en Afterlight mijn favoriete bewerkingsprogramma’s.

Ik blog al jaren, vanaf mijn 11e. Hier op Lastdaysofspringblog.com sinds september 2010. Meer daarover kun je lezen in mijn ‘Back in time‘ tag.

Ten eerste: hartstikke leuk! Ik raad iedereen van harte aan om te beginnen met bloggen. Het is mijn favoriete hobby :-). Het beste advies wat ik je kan geven is: wees de blog die jij zou willen lezen. Blog voor jezelf, omdat jij het leuk vindt en probeer je niet te veel aan te trekken van anderen of de statistieken. En: houd vol! Een succesvolle blog ontstaat niet in 1 dag.

Meer nuttige tips en artikelen over bloggen vind je in de categorie ‘Blog life‘.

Mijn layout is ontworpen door Naomi van Deliciae Design, en ik kan haar van harte aanbevelen!

Eerlijk waar: geen idee! Vooral in het afgelopen jaar is mijn blog erg gegroeid. Ik heb mijn layout geupdate en ben wat actiever gaan bloggen, maar ik schat dat mijn blog vooral via via groot is geworden.
Echte tips voor het ‘groeien’ van je blog kan ik dus ook niet geven. Wees actief, reageer op andere blogs (let op: plaats je link gewoon in het daarvoor bestemde vakje, en reageer niet overdreven vaak). Op internet zijn verschillende fora waar je je blogupdate kan posten, en je zou eventueel links kunnen ruilen met collegabloggers.
Daarbij: ga voor kwaliteit i.p.v. kwantiteit. Leg jezelf niet te snel de druk om dagelijks te posten. Ik volg liever blogs die wekelijks een uitgebreide post met mooie foto’s posten, dan blogs die dagelijks een lijstje plaatsen met ’10 dingen die ik stom vind’ en ’10 inspiratie plaatjes van Pinterest’.

Ja zeker! Ik klik heel vaak door via de comments, omdat ik erg benieuwd ben naar mijn lezers. Zo af en toe ontdek ik op die manier een nieuwe blog die ik dan deel via Lovely blog. Mijn blogvoornemen voor dit jaar is om ook wat vaker comments achter te laten!

Het is toegestaan 1 foto over te nemen (bijvoorbeeld van het eindresultaat van een recept of een DIY), met een zichtbare tekstlink naar de originele blogpost. Wil je meerdere foto’s gebruiken, neem dan eerst contact op.

Als je een print media bent en een afbeelding wilt gebruiken (of andere vragen hebt over het gebruiken van mijn foto’s), neem dan altijd eerst contact op.

Neem geen hele blogpost over, stap-voor-stap foto’s of geschreven instructies.
Lastdaysofspringblog.com is beschermd onder de copyright wet.

Interviews geven vind ik altijd leuk, ik heb er helaas niet altijd tijd voor. Stuur een mail via mijn contactformulier, dan probeer ik er zo snel mogelijk op terug te komen.

Ben je een print media en wil je me interviewen? Stuur dan een mailtje naar
info@lastdaysofspringblog.com

Load More