F.A.Q.

Ik gebruik een Sony Alpha 5100 met zowel de standaard kitlens als een 35mm lens. Daarnaast zijn veel foto’s op mijn blog gemaakt met een iPhone X.

Ik bewerk mijn foto’s met Photoshop. Voornamelijk om foto’s wat op te lichten en bij te snijden. In dit artikel lees je welke apps ik op mijn telefoon gebruik voor het bewerken van foto’s.

Ik blog al jaren, vanaf mijn 11e. Hier op Lastdaysofspringblog.com sinds september 2010. Meer daarover kun je lezen in mijn ‘Back in time‘ tag.

Ten eerste: hartstikke leuk! Ik raad iedereen van harte aan om te beginnen met bloggen. Het is mijn favoriete hobby :-). Het beste advies wat ik je kan geven is: wees de blog die jij zou willen lezen. Blog voor jezelf, omdat jij het leuk vindt en probeer je niet te veel aan te trekken van anderen of de statistieken. En: houd vol! Een succesvolle blog ontstaat niet in 1 dag.

Meer nuttige tips en artikelen over bloggen vind je in de categorie ‘Blog life‘.

Mijn layout is ontworpen door Anne van Studio Solveig, en ik kan haar van harte aanbevelen!

Ja zeker! Ik klik heel vaak door via de comments, omdat ik erg benieuwd ben naar mijn lezers. Zo af en toe ontdek ik op die manier een nieuwe blog die ik dan deel via Lovely blog. Mijn blogvoornemen voor dit jaar is om ook wat vaker comments achter te laten!

Het is toegestaan 1 foto over te nemen (bijvoorbeeld van het eindresultaat van een recept of een DIY), met een zichtbare tekstlink naar de originele blogpost. Wil je meerdere foto’s gebruiken, neem dan eerst contact op.

Als je een print media bent en een afbeelding wilt gebruiken (of andere vragen hebt over het gebruiken van mijn foto’s), neem dan altijd eerst contact op.

Neem geen hele blogpost over, stap-voor-stap foto’s of geschreven instructies.
Lastdaysofspringblog.com is beschermd onder de copyright wet.

Interviews geven vind ik altijd leuk, ik heb er helaas niet altijd tijd voor. Stuur een mail via mijn contactformulier, dan probeer ik er zo snel mogelijk op terug te komen.

Ben je een print media en wil je me interviewen? Stuur dan een mailtje naar
info@lastdaysofspringblog.com

Load More

Sluit Menu
×

Winkelmand