Logo last days of spring jewelry

Welkom bij Last Days of Spring Jewelry, mijn sieradenmerk!

Welkom op de shoppagina van Last Days of Spring Jewelry! Wat begon als hobby, is inmiddels een echt bedrijf geworden. Vanaf nu bestel je bij mij de mooiste sieraden op maat. Van kettingen tot oorbellen, armbandjes en enkelbandjes.

Volgend jaar komt er een officiele webshop, voor nu werk ik via Instagram. Daar vind je een overzicht van al mijn creaties, bestellen en betalen doe je via een privéberichtje. Op deze pagina vind je alle noodzakelijke info zoals belangrijke nieuwsupdates, de algemene voorwaarden en het privacybeleid. Heb je vragen? Stel ze gerust!

liefs marlous
Vorige slide
Volgende slide

Een bestelling plaatsen

Wil je een bestelling plaatsen? Lees dan eerst de algemene voorwaarden door. Bij het plaatsen van een bestelling ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden. Bekijk het bolletje ‘Bestellen?’ op mijn profiel om te zien hoe je een bestelling kan plaatsen. Heb je geen Instagram? Geef dan je bestelling door via info@lastdaysofspring.com.

Zo houd je je sieraden mooi

Ik stel mijn sieraden samen met de grootste zorg en gebruik alleen maar materialen van hoge kwaliteit. Toch blijft het een gebruiksvoorwerp, dat bij veelvuldig gebruik kan slijten. Met deze tips houd je je sieraden het langst mooi!

Een kleine greep uit mijn collectie

Zie hier een kleine greep uit mijn collectie. Alles wat je hier ziet kan ik ook voor jou maken, mits alle materialen op voorraad zijn. Het is ook mogelijk om een ontwerp aan te passen naar wens, door bijvoorbeeld een kleur om te ruilen of een ander natuursteentje te kiezen. Alle sieraden zijn beschikbaar in goud en zilver. Bekijk mijn Instagrampagina voor nog meer voorbeelden!

Last Days of Spring – Zelfstandige in bijberoep/eenmanszaak – BE0753567462 – Antwerpen – info@lastdaysofspring.com