d24                     

Hoi en welkom op mijn persoonlijke lifestyle blog, Lastdaysofspring.com. Ik ben Marlous en blog hier sinds 2010 over eten, reizen, do it yourselfs, interieur en verder eigenlijk alles wat ik leuk vind. Wil je meer over mij weten? Lees dan de ‘over mij‘ pagina.
Je vindt hier enkele keren per week een nieuwe update, maar wil je helemaal niks missen volg me dan via Facebook of Bloglovin.

In al die jaren heb ik inmiddels een behoorlijk archief opgebouwd. Met behulp van de zoekfunctie kun je nog heel veel leuke en nuttige artikelen terugvinden. De indexen zorgen ook voor meer overzicht in oude artikelen.  Zo vind je in de receptenindex alle recepten overzichtelijk bij elkaar, bij hotspots klik je snel door naar jouw favoriete stad en bij de DIY index vind je alle diys die ik de afgelopen jaren heb gemaakt. Op die manier is mijn blog wat gebruiksvriendelijker en kun je het echt als naslagwerk gebruiken.

Mijn blog staat ingeschreven als eigen bedrijf, maar het is niet de ambitie om een full time job van mijn blog te maken. De weinige inkomsten die ik heb gebruik ik om te investeren in mijn blog. Ik ben altijd eerlijk en transparant over samenwerkingen, meer informatie daarover lees je in mijn disclaimer.

Mocht je nog vragen hebben, check dan de FAQ of neem contact met me op.