Nieuwe Lezer? Start hier

d24                     

Hoi en welkom op mijn persoonlijke lifestyle blog, Lastdaysofspring.com. Ik ben Marlous en blog hier sinds 2010 over eten, reizen, do it yourselfs, interieur en verder eigenlijk alles wat ik leuk vind. Wil je meer over mij weten? Lees dan mijn about pagina.
Je vindt hier enkele keren per week een nieuwe update, maar wil je helemaal niks missen volg me dan via Facebook of Bloglovin. Oldskool volgen via mail kan natuurlijk ook, zie de subscribe optie rechtsonder in de zijbalk.

In de nieuwe layout heb ik verschillende indexen toegevoegd, zodat je makkelijker oude artikelen kan terugvinden. Zo vind je in de receptenindex alle recepten overzichtelijk bij elkaar, bij hotspots klik je snel door naar jouw favoriete stad en bij de DIY index vind je alle diys die ik de afgelopen jaren heb gemaakt. Op die manier is mijn blog wat gebruiksvriendelijker en kun je het echt als naslagwerk gebruiken.

Mocht je nog vragen hebben, check dan de FAQ of neem contact met me op.